Projecte ARI

COM NEIX EL PROJECTE ARI?

Quan Ari als 13 anys va tornar d’un viatge a Anglaterra no es trobava bé.

Ari_Projecte-ARI A l’Hospital Sant Joan de Déu (hospital infantil) li van diagnosticar leucèmia i des de llavors una part de la seva vida va canviar. Llargues estades hospitalitzada, en aïllament en alguns casos, tractaments de quimioteràpia i radioteràpia i un trasplantament, van formar part del seu dia a dia.

Amb la majoria d’edat va continuar el tractament amb l’equip de l’Hospital Clínic de Barcelona.

A causa d’això, junt amb les seves amigues i companyes de classe, Clara i Maria, van decidir que el seu projecte final de Batxillerat seria l’organització d’un concert solidari.

Al maig de 2015, durant l’organització del concert, Ari va recaure en la malaltia i van decidir que els fons recaptats es destinarien a millorar el dia a dia dels pacients amb leucèmia.

El treball «Concert Solidari» es va convertir  llavors en un projecte real, gràcies a la insistència dels seus familiars i de les entitats que es van sumar a la causa.

Ari i el seu entorn sempre han estat un exemple d’alegria i perseverança davant l’adversitat, qui han lluitat i seguiran lluitant contra la leucèmia.

ON VAN A PARAR ELS FONS RECAPTATS?

Els fons recaptats van directament a un compte de l’Hospital Clínic per posar en marxa el Projecte ARI que presenta 2 línies d’actuació:

 ASSISTÈNCIA INTENSIVA                              INVESTIGACIÓ

L’Institut d’Hematologia i Oncologia (ICMHO) de l’Hospital Clínic de Barcelona és un referent a nivell nacional i internacional en el tractament i investigació de la leucèmia.