Fes la teva donació

Necessitem la máxima col·laboració per fer realitat el Projecte ARI i millorar la qualitat de vida dels pacients amb leucèmia i que s’han de sotmetre a un transplantament.

COM FER UNA DONACIÓ

Posem a la teva disposició 2 formes per fer una donació:

Si esculls la opció de transferència bancàriaIBAN ES35 2100 3675 79 2200201260 

  • Banc: CaixaBank
  • Titular: Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica
  • CIF: G59319681
  • Inclou el teu nom, DNI i correu electrònic a l’assumpte de la transferència per a què puguem posar-nos en contacte amb tu.

La Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica està inclosa entre la llista d’entitats sense ànim de lucre que preveu l’article 16 de la Llei 49/2002 sobre Règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge. Per a més informació visita les bases legals d’aquest web.

Si esculls la opció de crowfunding a través de Mi grano de arena.  Es tracta d’una plataforma que dóna visibilitat a projectes solidaris amb transparència i informació del estat del projecte. També permet fer accions a través de xarxes socials.

FES-TE DONANT DE MÈDUL·LA

Cada vegada són més les persones que decideixen fer-se donant de mèdul·la òssia salvant moltes vides. Tot i així són molts els pacients que troben dificultats per trobar un donant compatible.

A través d’un senzill procés pots fer-te donant de mèdul·la òssia i salvar vides. T’animem a visitar la web de la Fundació Josep Carreras on trobaràs a la teva disposició tota la informació i mitjans per fer-te donant.